Label Nue

TISHA WHITE SKIRT

€39

Fundi ‘Tisha’ është një element i nevojshëm në garderobën tuaj. Ka një përshtatje të përsosur me një të çarë të hapur përpara. Është me bel të lartë dhe i gjatë deri në gju me pëlhurë lëkure shumë të rehatshme. Është e lehtë të kombinohet dhe na jep një ndjesi të vjeshtës.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

The ‘Tisha’ Leather Skirt it is a must in your wardrobe. It has a perfect slim fit with an open slit in front. It’s high waisted and knee-length with very comfortable leather fabric. It’s easy to pair with everything and it surely gives us the ultimate fall vibes.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed