Label Nue

TISHA BROWN LEATHER SKIRT

€45

Fundi prej lëkure ‘Tisha’ është një element i nevojshëm në garderobën tuaj. Ka një përshtatje të përsosur me një të çarë të hapur përpara. Është me bel të lartë dhe i gjatë deri në gju me pëlhurë lëkure shumë të rehatshme. Është e lehtë të kombinohet dhe na jep një ndjesi të vjeshtës.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali:  100% Lëkurë vegane

Detajet: Brez të ngushtë, i hapur anash

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik

____________________________________________________

The ‘Tisha’ Leather Skirt it is a must have in your wardrobe. It has a perfect slim fit with an open slit in front. It’s high waisted and knee-length with very comfortable leather fabric. It’s easy to pair with everything and it surely gives us the ultimate fall vibes.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% Vegan Leather

Details: Neat waistband, open front 

Care: Machine wash in low temperature, Dry clean

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed