ShoeDazz

TINLEY NUDE

€59

Një strukturë të vecantë dhe shumë e bukur krijuar nga materiali i lëkurës vegane. Ka maje në formë katrore dhe shumë të rehatshme për t’u përdorur.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm/ 4.5 inches

Materiali: Pëlhurë Sintetike

Ngjyra: Nude

____________________________

A special structure and super pretty made from a vegan leather. It has a square toe with slip on styling.

Heel Height approx. : 11.5 cm/ 4.5 inches

Fabric: Synthetic fabric

Color: Nude

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed