Label Nue

Timara Black Dress

€69

E thjesht dhe bukur, 'Timara' është super tërheqëse dhe e dizajnuar në mënyrë perfekte. Me një nuancë zezë, 'Timara' ju jep përshtatjen perfekte përmes gjatësisë midi, duke e bërë të duket elegant. Kombinojeni fustanin midi me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 55% Polyester 45% PU

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik

____________________

Simply beautiful, 'Timara' is super flattering and designed to perfection. In a timeless black tone, 'Timara' gives incredible cinching properties and skims your curves beautifully down through the midi skirt, keeping it ultra classy. Compliment the midi hem with delicate heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 55% Polyester 45% PU

Details: Slim fit

Care: Machine wash cold or Dry clean only

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed