Label Nue

Tila White Top

€39

Ne e përshkruajmë bluzën 'Tila' si shumë komode dhe e përshtatetshme për kohën e vjeshtes. Bërë nga materiali me thurje, i  butë dhe në trend. 'Tila' përmban një prerje të përsosur të dekoltesë, mëngë të gjata dhe definim unik. Kombinoni me xhinse për të kompletuar pamjen tuaj.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

We describe the 'Tila' top as Super cozy, comfortable yet effortlessly sexy. Made from softest and trendiest knit. 'Tila' features a perfect bustier chest cut, long sleeves and long fit. Pair with jeans to complete the look. 

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed