Shoe Dazz

TAYO BLUE

€55

Ne i duam këto këpucë. Janë të bëra nga një saten i butë, 'TAYO' kanë njëformë katrore në pjesën para, ​​dy rripa me detaje diamanti dhe një takë stiletto. Këto taka janë perfekte për çdo event. Vishini ato me një fustan për të kompletuar pamjen tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Saten

Ngjyra E kaltër

_________________

We're loving these mules. Made from a soft genuine, 'TAYO' has a square toe, two front straps with crystal detailing and a stiletto heel. These heels are perfect for any occasion. Wear them with an oversized shirt dress to complete the look.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Satin


Color: Blue

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed