Shoe Dazz

TAIYE PINK

€65

Merrni dukje klasike dhe shumë të bukur me sandalet 'Tayie'. Përmban një takë të hollë, maje të hapur, ripa të gjata që lidhen rreth këmbës suaj dhe kristale dekoruese. Kombinojeni atë me fustanin tuaj më të bukur.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.5" (inch)

Materiali: Saten

Ngjyra: Rozë

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

___________________

Get some beautiful and chic vibes in our gorgeous 'Tayie' sandals. Features a stiletto heel, pointed toe, and long straps that flatteringly wrap around your leg and are decorated with crystals. Style it with your prettiest dress.

Heel Height Approx.: 11.5 cm / 4.5" (inch)

Material: Satin

Color: Pink

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed