Shoe Dazz

SYMM NUDE

€52

Takat super elegante 'Symm'. Të rehatshme dhe elegante këto sandalekanë formëkatrore në pjesën para,takë të hollë dhe rripa të zbukuruar me detaje të gurëve me shkëlqim. Këto sandale janë esenciale dhe përshtaten me cilindo veshje tuaj.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali:

Ngjyra: Nude

_______________________

The super elegant 'Symm' heels. Comfortable and chic these sandals have a square toe, stiletto heel and straps decorated with embellished rhinestone details. They are effortless essentials that go well with any of your fits.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material:


Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed