Shoe Dazz

SUSHI GREEN SNAKE

€119

Çizmet 'Sushi' janë bërë nga lëkura artificiale me printe gjarpërore. Ato kanë taka të holla dhe formë të mprehtë në pjesën para. Gjatësia e tyre është shumë tërheqëse dhe ne i duam ato të kombinuara me një fund të shkurtër dhe një bodysuit.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Lëkurë artificiale me printe të gjarprit

Ngjyra: Gjelbër

_________________

The 'Sushi' boots feature a faux leather snakeskin effect. They're set on slim stiletto heels and have pointy toes. The thigh-high fit is super sexy and we love them pairing with a short skirt and bodysuit.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material: Faux leather snakeskin effect

Color: Green snake

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed