Shoe Dazz

STEVE CLEAR PVC

€59

Këpuca perfekte për një pamje më glamuroze. Shirita me gurë në pjesën para dhe e hapur. Vishini me fustanin tuaj të preferuar, dhe një çantë klasike, dhe veshja juaj është e kompletuar.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)


Materiali: Clear PVC


Ngjyra: Transparente

______________________

The perfect shoe for a more glamorous look. Strap detail in the front and open squared toe. Wear it with your favorite dress, a classic little bag, and your look is done.

Height approx.: 11 cm / 4.33" (inch)


Fabric: Clear PVC


Color: Clear

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed