Shoe Dazz

STATION SILVER

€109

Këpucët perfekte të festave janë këtu. 'Station' përmban takë stiletto, lidhëse në pjesën e sipërme të cilat shkojnë deri mbi gju dhe të detajizuara me diamante. Këto sandale të bukura vishini me fustanin tuaj të preferuar dhe me një cantë të vogël klasike për një pamje mahnitëse.

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm / 3.74 inch

Materiali: Lëkurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Argjend

______________________________

The perfect party shoe is here. 'Station' features a stiletto heel, lace-up upper, diamante detail, and silver holographic finish. Beautiful and shiny heels that lace up and above the knee for a stunning look. Wear it with your favorite short dress and a classic little bag.

Heel Height approx.: 9.5 cm / 3.74 inch

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Silver

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed