Shoe Dazz

STACEY PINK

€39 €59

Bëhuni gati të tërhiqni të gjithë vëmendjen. Duke shfaqur një lëkurë faux pink dhe material transparent, takë të dizajnuar dhe e mbyllur në pjesën para. Çfarë ka për të mos e dashur këtë këpucë?

Lartësia e përafërt e takës: 9.5 cm/ 3.74" (inch)

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Rozë

____________________

Get yourself ready to hit the town doll. Featuring a pink faux leather and clear perspex material, a sculptured heel and a closed toe. What’s not to love?

Heel Height approx.: 9.5 cm/ 3.74" (inch)

Fabric: Transparent rubber

Color: Pink

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed