Label Nue

SONI BLACK LEATHER SKIRT

€45

Fundi prej lëkure ‘Soni’ është një element shumë i nevojshëm në garderobën tuaj. Ka një përshtatje të përsosur në trup. Është me bel të lartë dhe i gjatë deri në gjunjë me material lëkure shumë të rehatshme. Është e lehtë të kombinohet dhe na jep një ndjesi të vjeshtës.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali:  100% Lëkurë vegane

Detajet: Brez të ngushtë  

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse, Pastrim kimik

________________________________________

The ‘Soni’ Leather Skirt it is a must in your wardrobe. It has a perfect slim fit. It’s high waisted with neat nipped waistband and knee-length with very comfortable leather fabric. It’s easy to pair with everything and it surely gives us the ultimate fall vibes.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% Vegan Leather

Details: Neat waistband

Care: Machine wash, Dry clean

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed