Shoedazz

SKYLA NUDE

€52

Këpucat 'Skyla' janë taket të cilat kompletojnë çdo dukje. Të krijuara nga një material transparent dhe me gurë me shkëlqim në të, me hapje në thembër dhe me shiritë të materialit të lëkurës. 

Lartësia e takës: 12cm / 5 inches

Materiali: Shiritat Lëkurë

Ngjyra: Nude

_________________________________

These essential pump heels are a must-have to complete any look. Made from a beautiful transparent fabric with little sparkly stone details and leather stripes. 

Heel Height: 12cm / 5 inches

Fabric: Leather Stripes

Color: Nude

SIZE:
Sasia:

You may also like

Recently viewed