Label Nue

Silvia White Gold Dress

€103,20 €129

Fustani ynë i veçantë dhe unik është më në fund këtu! Krijuar nga një material i dendur por shumë i butë i cili jep një strukturë fenomenale. Pjesa e epërme është e ngjajshme me një setër dhe pjesa e poshtme është e ngjajshme me një fund të gjerë. Ka detaje me zinxhirë ari në jakë dhe në vijën e belit ku e bëjnë fustanin me glamuroz. Kombinojeni me disa këpucë nude për një dukje më të sofistikuar.

Numri qe modelja vesh: Modelja ka te veshur masën S

Materiali: 100% POLIESTER

Detajet: Material të dendur, detaje me zinxhirë ari

Perkujdesja: Pastrim në dorë me ujë te ftohët. Pastrim Kimik

_______________________________________

Our special and classy dress is here! Made from a soft, thick fabric for a more phenomenal structure. The top part is like a blazer but the bottom has a wide skirt look that makes this dress super unique. It has special gold chain detail in the collar part and the waistline that really makes it more glamorous. Combine it with clear or nude heels for a more sophisticated look.

Model Size: Model is wearing size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Thick fabric, gold chain detail

Care: Hand Wash Cold or Dry Clean

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed