Label Nue

Selitta Black Dress

€99

Me një siluetë të konstruktuar në mënyrë perfekte, ne i'u ofrojmë fustanin ‘Selitta', që ka materialin e ndërthurur në pjesën para. Është me përshtatje perfekte në trup, hapje para në formë dhe gjatësi deri nën gjunjë. Ka një material kadifeje shumë të bukur dhe të butë. Kombinojeni me disa taka transparente apo nude, një çantë të vogël dhe dukja juaj është e përfunduar.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: Polyester: 92%, Spandex 8%

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët, Pastrim kimik

_____________________________________________

In a beautifully constructed silhouette, we offer you the ‘Selitta’ dress. Features a beautiful draped twist on the front, body hugging fit, open 'v' neck and a knee-length. Made from a soft, pretty velvet fabric. Wear yours with some clear or nude heels, a beautiful little bag and you are all set.

Model is wearing: Size S

Fabric: Polyester: 92%, Spandex 8%

Details: Slim fit

Care: Dry Clean Only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed