Label Nue

Seana Mauve Jumpsuit

€149

'Seana' është ultra femërore dhe e prerë nga materiali i krepës të butë. Me një dekolte në formë të korsesë, detaje të bukura dhe me këmbë të drejtë dhe të gjera në pjesën e poshtme. Ky jumpsuit është perfekte për garderobën tuaj. Vishini tuajat me taka për elegancën.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Përshtatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim Kimik

______________________

'Seana' is ultra-feminine and beautifully cut from a soft stretch crepe. Featuring a boned corset bodice, silk pleated draping details, and a straight leg fit with a flared hem. This fully lined jumpsuit is a must add to your wardrobe. Wear yours with heels for the utmost elegance.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Slim fit

Care: Dry clean only

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed