Label Nue

Sandra White Set

€139

Seti me pantallona dhe xhaketë ështe një pjesë e rëndesishme e çdo garderobe. Përshatet për figurën tuaj, me detaj të veçantë të pendes në xhaketë për një pamje elegante dhe klasike.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

The tailored silhouette pant and blazer set is a staple wardrobe piece. Sculpts your figure in all the right places with a little gorgeous feather detail for that complete elegant look.

Model size: Model is wearing size S.

 

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed