Shoe Dazz

SALLY NUDE PATENT

€65

Krijoni iluzionin e këmbëve të gjata në sandalet tona 'Sally'. E krijuar nga lëkura e shkëlqyeshme, kjo sandale përmban rripa të hollë. Rripi në kyçin e këmbës e mban këmbën në vend dhe taka e lartë balancohet nga një platformë e rehatshme. Një stil i sofistikuar, perfekt për verën tuaj të ardhshme.

Lartësia e përafërt e takës: 12.5 cm / 4.9" (inch)

Lartësia e përafërt e platformës: 3 cm / 1.18" (inch)

Materiali: Lëkurë e shkëlqyeshme

Ngjyra: Nudë

_______________________

Create the illusion of longer legs in our 'Sally' Nude Sandals. Crafted from nude patent leather fabric, the style features straps. The strap at the ankle keeps the foot in place and the high heels are balanced by a sturdy platform sole. A sophisticated style, perfect for your next summer.

Heel Height approx.: 12.5 cm / 4.9" (inch)

Platform Height Approx.: 3 cm / 1.18" (inch)

Fabric: Patent Leather

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed