Shoe Dazz

SAINTS PINK METALLIC

€149

Sandalet tona elegante dhe tërheqëse 'Saints' janë të punuara nga lëkura metalike. Me formë katrore në pjesën përpara, me një rrip në pjesën e kyçit të këmbës dhe take moderne. Rripat të punuar me gurë i shtojnë një pamje glamuroze dukjes tuaj. Vishini ato në ditët tuaja speciale.

Lartësia e përafërt e takës: 9 cm / 3.54" (inch)

Materiali: Lëkurë metalike

Ngjyra: Rozë metalike

____________________

Our chic and eye-catching 'Saints' sandals are crafted from metallic leather. They feature a delicate ankle strap, square toe and modern spool heel. This elegant pair is finished with jewels for a touch of glamour. Wear them on your special days.

Heel Height Approx.: 9 cm / 3.54" (inch)

Material: Metallic Leather

Color: Pink Metallic

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed