Label Nue

Rubena Pink Dress

€129

Ky fustan mahnitës 'Rubena' është më në fund këtu. I bërë me material ngjyrë rozë, me shtresë nude ku jep pamje shumë tërheqëse formës tuaj të trupit. Ka një zinxhirë të fshehur, rripa të rregullueshëm në krah. Bashkojeni me një palë këpucë transparente dhe një mini çantë për të kompletuar pamjen.

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 50% VISCOSE 30% NYLON 20% POLY

Detajet: I gjatë dhe me material të rrudhosur.

Përkujdesja: Pastrim Kimik

_______________________________

This stunning 'Rubena' dress is finally here. Made of gold chiffon, this nude lined statement dress sculpts your shape from head to toe. It has a hidden zipper, slip, and adjustable spaghetti straps. Pair with a clear heel and a mini bag to complete the look. 

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 50% VISCOSE 30% NYLON 20% POLY

Details: Long and ruched fabric

Care: Dry-Clean only

Title:
Sasia:

You may also like

Recently viewed