Label Nue

Rozie Cream Rust Dress

€72

Ndoshta ky është stili ynë më tërheqës, ne e duam fustanin 'Rozie'. Ky fustan është bërë nga një rrjetë e butë që përshtatet mirë në trup. Printe shumë të bukura dhe ne e duam jakën e lartë dhe përshatjen perfekte në trup. Visheni tuajin me sandale të thjeshta për të mbajtur vëmendjen tek fustani.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% Polyester

Detajet: Printe shumëngjyrëshe

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

__________________________

Possibly our most feminine style, we are so in love with 'Rozie'. It's cut from a soft ruched mesh that hugs your curves. The print is pretty and playful and we love the beautiful turtle neck and the comfy slim fit. Wear yours with simple sandals to keep the attention on the dress.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% Polyester

Details: Colorful prints

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed