Shoe Dazz

ROSSI NUDE

€89

Për ftesat në minutën e fundit, 'Rossi' eshte zgjidhja juaj e menjëhershme. E mbuluar me diamant të rremë shkëlqyese, kjo takë stileto tërheqëse do të marrë vëmendjen kudo që të shkoni.

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.5 inch

Materiali: Lekurë artificiale dhe Gurë

Ngjyra: Nude

_________________________

For that last-minute party invite, 'Rossi' has your back. Covered in gleaming rhinestones, this sexy stiletto heel will steal the spotlight wherever you go.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.5 inch

Fabric: PU Leather and Stones

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed