Shoe Dazz

ROOK NUDE

€129

Të gjithë sytë do jenë nga ju me këpucën 'Rook' Nude. Këpuca mahnitëse 'Rook' , me material polimer plastik PVC, dhe me pjesën e sipërme prej lëkure faux. E mbuluar me kristale dhe perla, ato janë të vendosura në një takë të lartë. Veshini ato në ditët tuaja më speciale.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)

Materiali: Polimer plastik PVC dhe lëkure faux.

Ngjyra: Nude

* Rekomandohet gjysëm numri më i vogël se numri juaj i rregullt

____________________

All eyes will be on you with the 'Rook' Pump. A flawless Pump with Polyvinyl Chloride textile material, and faux leather upper sole. 'Rook' pumps are dressed with crystals and pearls. They’re set on a sensual high stiletto heel that perfectly complements the sharp point toe. Wear them on your special days.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material: Polyvinyl Chloride textile material and faux leather

Color: Nude

* Half size smaller than your usual size is recommended

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed