Label Nue

Rona Black Dress

€82

Me një siluetë të konstruktuar në mënyrë perfekte, ne i'u ofrojmë fustanin ‘Rona', që ka materialin e ndërthurur në pjesën para. Është me përshtatje perfekte në trup, dhe gjatësi deri nën gjunjë. Kombinojeni me disa taka transparente apo nude.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 90% Polyester 10% Spandex

Detajet: Ndërthurje të materialit para

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët ose Pastrim Kimik

_______________________

In a beautifully constructed silhouette, we offer you the ‘Rona’ dress. Features a beautiful draped twist on the front and a knee-length. Wear yours with some clear or nude heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 90% Polyester 10% Spandex

Details: Twist effect on the front

Care: Machine Wash Cold or Dry Clean

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed