Shoe Dazz

ROMANTIC WHITE

€59

Sandalet 'Romantic' janë shumë elegante. Këto sandale janë të detajuara me kristale të shkëlqyeshme, duke i bërë ato një zgjedhje glamuroze për mbrëmjet e natës. Bërë prej lëkures të butë, me rripa të hollë dhe një takë me dizajn. Kombinojini me fustane mini.

Lartësia e përafërt e takës: 11 cm / 4.33" (inch)


Materiali: Lëkurë e butë


Ngjyra: E bardhë

______________________

'Romantic' sandals trace elegant curves along the arches of your feet. These sandals are detailed with shimmering crystals, making them a glamorous choice for evening. Made from soft leather and fasten with slender ties topped with fluted heels that make walking a breeze. Style yours with mini dresses.

Heel Height Approx.: 11 cm / 4.33" (inch)

Material: Soft leather

Color: White

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed