Shoedazz

RIKA PEACH

€49

Merrni dukje klasike dhe shumë të bukur me këpucët e reja 'Rika'. Të krijuara nga një material i lëkurës vegane dhe me majë të mbrehtë para, posaçërisht për të ju dhënë dukje tërheqëse. Kombinojini me një fustan nga LabelNue dhe arrini një dukje të paharrueshme. 

Lartësia e takës: 12cm / 5 inches

Materiali: Lëkurë vegane

Ngjyra: Peach

_____________________________________

Get some beautiful and chic vibes in our gorgeous new 'Rika' heels. Super luxurious patent vegan leather finish and pointy toe shape combine to make your feet look the sexiest ever. Team with a fabulous LabelNue dress for an unforgettable on-trend look.

Heel Height: 12cm / 5 inches

Fabric: Vegan Leather

Color: Peach

SIZE:
Sasia:

You may also like

Recently viewed