Shoe Dazz

REVIVA PINK

€35 €59

Merrni dukje klasike dhe shumë të bukur me këpucët e reja 'Reviva'. Këto këpucë përmbajnë majë të theksuar, me takë të hollë dhe rripa që lidhen rreth kyçit të këmbës. Kombinojini me fustanin tuaj më të bukur.

Lartësia e përafërt e takës: 12 cm / 4.72" (inch)


Materiali: Kadife


Ngjyra: Rozë

____________________

Get some beautiful and chic vibes in our gorgeous new 'Reviva' heels. This pair is shaped with pointed toes and set on slender stiletto heels and wraps for the ankle. Style it with your prettiest dress.

Heel Height approx.: 12 cm / 4.72" (inch)

Fabric: Velvet

Color: Pink

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed