Shoe Dazz

REESE-5B WHITE PEARL

€72

Këpuca ‘Reese’ është një take mahnitëse dhe shumë e rehatshme. Me një majë të mprehtë dhe detaje prej guri me shkëlqim që e bëjnë këpucën shumë joshëse. 

Lartësia e përafërt e takës: 9.7 cm / 3.8" (inch)

Materiali: Lekurë Artificiale dhe gurë 

Ngjyra: E bardhë

The 'Reese' pump is a stunning statement heel. With a pointed toe and sparkly stone details that make the shoe effortlessly glamorous. 

Heel Height Approx.: 9.7 cm / 3.8" (inch)

Fabric:  PU Leather and stones 

Color: White

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed