Label Nue

Reesa Fire Top

€31,20 €39

Këmisha perfekte për ditët e zakonshme, e lehtë per tu kombinuar me veshje të ndryshme. Bërë nga pëlhura e kuqe me detaje të zeza dhe xhep të përparmë. Kombinoni me një palë xhinse dhe atlete dhe jeni ready for the day.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin L.

The perfect shirt for those casual off-duty days. Featuring a red and black check fabric with a side front pocket and a comfy oversized fit. Team with a pair of jeans and sneakers and you are good to go.

Model size: Model is wearing size L.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed