Label Nue

Raya Ruby Dress

€149

'Raya' është fustani jonë shumë elegant. E prerë nga pëlhura kadife, 'Raya' përmban një korse, mëngë të gjata të lëshuara. Kristalet e vendosura përgjatë dekoltesë shton shkëlqim dhe gjatësia mini nxjerr në pah këmbët tuaja. Visheni këtë stil me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Përshtatje e ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim Kimik

___________________

'Raya' is so elegant that you'll want to return to it time after time. Cut from velvet fabric, 'Raya' features a boned corset, long sleeves that drape off your shoulders. The hand-placed crystal along the neckline adds a bit of sparkle to the bust and the mini hem highlights your legs. Dress up this charming style with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Slim fit

Care: Dry clean only

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed