Label Nue

Psalm Grey Jacket

€39 €59

DENIM i errët, xhaketa 'Psalm' është e dizajnuar me xhepa para dhe detaje në shpatulla. Kombinojeni me një palë xhinse të zeza për pamje DENIM ON DENIM.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

Cut from dark denim, 'Psalm' jacket features a cropped cut with front pockets and shoulder detailing. Wear yours with a pair of black jeans for that denim on denim look.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed