ShoeDazz

POPSTAR Nude

€75
Këpuca ‘Popstar’ është një take mahnitëse dhe shumë e rehatshme. Me një majë të mprehtë dhe detaje prej guri me shkëlqim që e bëjnë këpucën shumë joshëse.

 

Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.5 inch

Materiali: Gomë transparente

Ngjyra: Nude

_______________________________

The 'Popstar' pump s a stunning statement heel. With a pointed toe and sparkly stone details that make the shoe effortlessly glamorous.

Heel Height approx.: 11.5 cm / 4.5

Fabric: Transparent rubber

Color: Nude

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed