Label Nue

Payton Off White Top

€22 €39

Ky korse pa rrip paraqet pëlhurë të bukur femërore me detaje për theksim në pjesën para që jep dukjen perfekte. Me pëlhurë rrjete dhe ngjyra neutrale pamje elegante.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 100% POLYESTER

Detajet: Formë të Korses

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë te ulët

___________________

This strapless corset features beautiful feminine draped fabric detailing over a properly boned corset that gives ultimate support. With mesh fabric and neutral colors for that extra fiery look.

Model is wearing: Size S

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Strapless Corset

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed