Shoe Dazz

OLENE NUDE

€55

Shtoni garderobës tuaj të këpucëve një shkëlqim me këpucat tona 'Olene'. Duke shfaqur detajin me zingjirë ngjyrë ari në kyç dhe në pjesën para, dhe takë transparente. Perfekte për ti dhënë dukjes tuaj një efekt mahnitës me shkëlqim.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Sintetik

Ngjyra: Nude

__________________

Give your shoedrobe a glow up with our 'Olene' heel. Featuring chain detailing on the band and ankle, clear heel. Perfect for adding a touch of glam to your look.

Heel Height approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Fabric: Synthetic

Color: Nude

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed