Shoe Dazz

NOLA BLACK

€159

Këpucët 'Nola' në ngjyrën e zezë ju ofrojnë një dukje glamuroze. Të punura nga lëkura, këpucët tona qëndrojnë në një takë të hollë dhe me majë klasike në pjesën para. Një fjongë e detajizuar me kristale argjendi i jep një pamje elegante këpucës. Vishini tuajat në ditët tuaja speciale duke i kombinuar me një mini fund.

Lartësia e përafërt e takës: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_____________________

Make a glamorous statement with 'Nola' Black Pump. Made from black leather, our pumps sit on a stiletto heel and feature classic pointed toes. A big bow sparkling crystal-embellished offers the final elegant touch. Wear yours on your special days with a mini dress.

Heel Height Approx.: 10.5 cm / 4.13" (inch)

Material: Leather

Color: Black 

* One size bigger than your usual size is recommended

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed