Label Nue

Nika Blue Yellow Combo Set

€42

E prerë nga rrjetë me printe luksoze,  'Nika' është një siluetë e prerë që përshtatet në mënyrë perfekte dhe që lidhet në pjesën e para. Fundi 'Nika' ka bel të lartë dhe ka lidhje të rregullueshme anash. Visheni me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Polyester 5% Spandex

Detajet: Lidhje në pjesën para

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

_______________________

Cut from luxe printed stretch - mesh, the 'Nika' is a cropped silhouette top with a figure hugging style that ties at the front for an adjustable fit and a little hint of skin. The skirt sits high on the waist and has adjustable ties on the side. Pair yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 95% Polyester 5% Spandex

Details: Front tie

Care: Machine Wash Cold

Title:
Quantity:

You may also like

Recently viewed