Shoe Dazz

NALIA BLACK

€159

Këpucët 'Nalia' janë këpucët përfekte për eventet tuaja. Ato janë shumë të rehatshme dhe çdo femër ndihet e mrekullueshme në to. Këpuca 'Nalia' është e punuar nga materiali lëkurë e vendosur në një takë të hollë dhe me kristale zbukuruese përreth këpucës.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm / 3.93" (inch)

Materiali: Lëkurë sintetike

Ngjyra: E zezë

* Rekomandohet një numër më i madh se numri juaj i rregullt

_______________________

The perfect party shoes to make every woman feel wonderful and to have fun with… The 'Nalia' Black Sandal in Leather fabric with a stiletto heel and with crystal details around the shoe.

Heel Height Approx.: 10 cm / 3.93" (inch)

Material: Synthetic Leather

Color: Black

* One size bigger than your usual size is recommended

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed