Label Nue

Mogan Magenta Dress

€79

Fustani 'Mogan' është shumë elegant. Prerë nga materiali saten me shkëlqim duke e bërë veshjen perfekte për ngjarjet e verës. Karakteristikë është pjesa lartë e fustanit e hapur dhe rripat e hollë. Ne e duam mënyrën se si ky fustan paraqet format tuaja trupore derisa ju ecni. Vishini me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 88% POLYESTER, 12% SPANDEX

Detajet: Material saten me shkëlqim

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët ose pastrim kimik

__________________________

The 'Mogan' dress is so elegant. Cut from glossy satin material making it the perfect dress for summer events. Features an open neckline and thin straps. We love the way that the side split shows just a flash of the thigh as you walk. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 88% POLYESTER, 12% SPANDEX

Details: Glossy satin material

Care: Machine wash cold or dry clean

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed