Shoe Dazz

MISKA PINK

€52

Dukuni thjeshtë dhe klasike me këto këpucë që duhet ti keni patjetër. Paraqesin një material lëkure faux, me një rrip transparent dhe takë me dizajn. Ne jemi të fiksuar me këto këpucë.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm/ 3.93" (inch)

Materiali: Lëkure faux

Ngjyra: Rozë

_______________________

Keep your look simple yet classy with these must have heels. Featuring a black faux leather material, with a transparent strap in a heel mule design. We are obsessed.

Height approx.: 10 cm/ 3.93" (inch)

Fabric: Faux Leather

Color: Pink

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed