Shoe Dazz

MISKA NUDE

€39 €52

Dukuni thjeshtë dhe klasike me këto këpucë që duhet ti keni patjetër. Paraqesin një material lëkure faux, me një rrip transparent dhe takë me dizajn. Ne jemi të fiksuar me këto këpucë.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm/ 3.93" (inch)

Materiali: Lëkure faux

Ngjyra: Nude

_______________________

Keep your look simple yet classy with these must have heels. Featuring a black faux leather material, with a transparent strap in a heel mule design. We are obsessed.

Height approx.: 10 cm/ 3.93" (inch)

Fabric: Faux Leather

Color: Nude

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed