Shoe Dazz

MISKA BLACK

€39 €52

Dukuni thjeshtë dhe klasike me këto këpucë që duhet ti keni patjetër. Paraqesin një material lëkure faux, me një rrip transparent dhe takë me dizajn. Ne jemi të fiksuar me këto këpucë.

Lartësia e përafërt e takës: 10 cm/ 3.93" (inch)

Materiali: Lëkurë faux

Ngjyra: E zezë

_______________________

Keep your look simple yet classy with these must have heels. Featuring a black faux leather material, with a transparent strap in a heel mule design. We are obsessed.

Height approx.: 10 cm/ 3.93" (inch)

Fabric: Faux Leather

Color: Black

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed