Label Nue

MISHA WHITE SKIRT

€32

Tregoni format tuaja në fundin ‘Misha’. Prerë nga nje pëlhurë e lëmuar dhe e butë. Përmban një efekt elastik dhe një përshtatje mahnitëse në trup që krijon një siluetë te veçantë. Ka prerjën deri në vijën e belit natyral dhe jep një ndjesi super të rehatshme. Bashkojeni me një bodysuit të thjeshtë, ose bluzën tonë të preferuar 'Laressa' për një pamje më të bukur.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur numrin S.

Show off your shape in the ‘Misha’ Mini skirt. Cut from our sleek and soft fabric. Features a great stretch factor and a stunning fit that creates a look with a curvy silhouette. It sits on high natural waist giving you a super comfortable feel. Pair with a simple bodysuit, or our favorite 'Laressa' Top for a more dressy look.

Model size: Model is wearing size S.

Size:
Sasia:

Kombinojeni me

You may also like

Recently viewed