Label Nue

MISHA BROWN LEATHER SKIRT

€42

Tregoni format tuaja në fundin ‘Misha’. Krijuar nga një pëlhurë e lëmuar e lëkurës vegane. Përmban  një përshtatje mahnitëse në trup i gjithi i ngushtë që krijon një siluetë te veçantë të trupit. Ka prerjën deri në vijën e belit natyral dhe jep një ndjesi super të rehatshme. Bashkojeni me një bodysuit të thjeshtë dhe disa këpuca nude.

Numri i modelës: Modelja ka të veshur masën S

Materiali:  100% Lëkurë vegane

Detajet: Brez të ngushtë  

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse, Pastrim kimik

_________________________________________

Show off your shape in the ‘Misha’ skirt. Cut from our sleek and vegan leather fabric. Features a stunning fit, all tight structure that creates a look with a curvy silhouette. It sits on high natural waist giving you a super comfortable feel. Pair with a simple bodysuit and some nude heels.

Model size: Model is wearing size S

Fabric: 100% Vegan Leather

Details: Neat waistband

 Care: Machine wash, Dry clean

Size:
Sasia:

Kombinojeni me

You may also like

Recently viewed