Label Nue

MISHA BABY BLUE SEQUIN SKIRT

€45

Një fund i thjeshtë por shumë i bukur gjithashtu, krijuar nga materiali ynë dallues dhe shumë unik me shkëlqim. Ka një përshtatje të  shkurtë dhe të ngushtë në trup. Perfekt për festat e fundvitit dhe mbrëmjet më elegante. Kombinojeni me një bodysuit klasik, disa këpucë nude dhe çantën tuaj të preferuar.

Numri që modelja vesh:  Modelja ka të veshur masën S       

Materiali: 100% POLIESTER

Detajet: Material të dyfishtë

Përkujdesja: Pastrim Kimik

____________________________________

A simple yet gorgeous skirt, also made from our significant and unique sequin fabric. Has a short and slim fit perfect for holiday events and those elegant evenings. Combine it with e classic bodysuit, some nude heels and your favorite little bag.

Model Size: Model is wearing size S         

Fabric: 100% POLYESTER

Details: Double Layered

Care: Dry clean only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed