Label Nue

Mikah Black Set

€109

Seti me pantallona dhe xhaketë ështe një pjesë e rëndesishme e çdo garderobe. Përshatet për figurën tuaj, me prerje klasike dhe perfekte.

Numri që modelja vesh: Modelja ka të veshur masën S

Materiali: 100%POLYESTER

Detajet: Dy pjesëshe.

Përkujdesja: Pastrim kimik

__________________________________

The tailored silhouette pant and blazer set is a staple wardrobe piece. Sculpts your figure in all the right places and has a gorgeous and very classic fit.

Model Size: Model is wearing size S

Fabric: 100%POLYESTER

Details: Two piece set

Care: Dry Clean Only

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed