Label Nue

MIA RED DRESS

€109

Thjesht një dukje tërheqëse me fustanin 'Mia'. I krijuar nga materiali ynë dallues dhe shumë unik me elasticitet dhe shumë shkelqim. Fustani ka jakë të hapur dhe rripa të hollë, gjithashtu me gjatësi maxi ku e bëjnë atë të përshtatshëm për t’u veshur në evente të ndryshme.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 95% Poliester 5% Elastik

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim kimik

______________________

Simply sexy in the 'Mia' dress. It's been cut from our unique and significant stretch sequined fabric. The dress has an open decollete and thin straps, also with a maxi length that makes it appropriate to wear in many events.

Model is wearing: Size S F

abric: 95% Poliester 5% Elastik

Details: Slim fit

Care: Dry clean only

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed