Label Nue

Melodie Cream Dress

€59

Një fustan midi, perfekt për netët e takimeve. Ky fustan është bërë nga tmateriali i gomës për një figurë dhe përshtatje perfekte në trup. Përmban rripa të hollë, gjatësi midi dhe material të rehatshëm në pjesën e gjoksit për mbështetje të plotë. Vishini me taka.

Modelja ka të veshur: Masën S

Materiali: 85% Polyester 7% Pu 8% Spandex

Detajet: Përshtatje të ngushtë në trup

Përkujdesja: Pastrim në makinë larëse në temperaturë të ulët

________________________

A flawless midi dress, perfect for date nights. This dress is made from a super cinching, stretchy jersey for an incredible figure-hugging fit. Features slim straps, midi hem and underwired cups that create the ultimate support and uplift with no need for a bra. Wear yours with heels.

Model is wearing: Size S

Fabric: 85% Polyester 7% Pu 8% Spandex

Details: Slim fit

Care: Machine Wash Cold

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed