Shoe Dazz

MAYBEL BLUE

€59

Ne i duam çizmet tona 'Maybel'. Kanë një majë të theksuar në pjesën para, takë të hollë dhe një material që ju bën të ndiheni rehat kur jeni me to. Mund të i vishini ato me xhinse dhe xhaketë për një pije pas punës.


Lartësia e përafërt e takës: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Materiali: Pëlhure e trashë gome

Ngjyra: E kaltër

___________________

We're obsessed with these'Maybel' boots. Featuring a pointed toe, thin heel and comfortable material. Wear them with jeans and a blazer for after-work drinks. 

Heel Height Approx.: 11.5 cm / 4.52" (inch)

Material: Thick Rubber Fabric


Color: Blue

Size:
Quantity:

You may also like

Recently viewed