Label Nue

Marsela Black Shirt

€48

Këmishë e freskët, femërore dhe super tërheqëse, 'Marsela' është bërë nga një pëlhurë pambuku. Ka një përshtatje të gjerë dhe mëngë të gjata. Mund ta kombinoni me çdo gjë.

Numri qe modelja vesh: Modelja ka të veshur masën M

Materiali: 100% COTTON

Detajet: Përshtatje të gjerë dhe e butë

Perkujdesja: Pastrim në makinë larëse

________________________________________

Fresh, feminine and super sexy, 'Marsela' shirt is made from a crisp cotton fabric. It has an oversized fit and long wide sleeves. You can combine it with anything.

Model Size: Model is wearing size M

Fabric: 100% COTTON

Details: Oversized fit

Care: Machine Wash

Size:
Sasia:

You may also like

Recently viewed